Главни мени

 

Обавештење о упису првака

Упис у први разред школске 2020/21. године ће се обављати електронским путем.

Родитељ или други законски заступник детета који се уписује у први разред основне школе за школску 2020/21. годину од 1.04.2020. године преко Портала еУправа  (https://euprava.gov.rs)  исказује интересовање за упис детета у нашу школу.

Након дефинисања уписа од стране Министарства просвете, науке и технолошког развоја, родитељима који су преко ове услуге исказали интересовање, електронском поштом биће послата нотификација о датуму уписа у школу.

На Порталу е Управа, по дефинисању датума уписа, биће доступна услуга еЗаказивање термина за упис и тестирање.

Уколико родитељ нема могућности да искаже заинтересованост уписа детета на овај начин, не доводи се у питање упис детета у први разред који територијално припада школи.

Све додатне информације везане за упис ученика у први разред можете добити од секретара школе  на телефон  063452684 сваким радним даном од 9h до 13h.

Упис у боравак

Упис у боравак неће почети 1. априла, већ по нормализовању рада школе. Нови термин уписа објавићемо на сајту школе и улазним вратима након престанка ванредних околности. И у новом термину, упис у боравак ће се обавити по већ утврђеним правилима, а потврде које су родитељи већ припремили ће важити. 

У први разред уписују се деца рођена од 01.03.2013. до 28.02.2014. године.

За превремени упис у школу могу се пријавити и деца рођена од 01.03. до 31.08.2014. Провера спремности за полазак у школу ове деце

обавиће се  до августа 2020. године код психолога школе.

Школа је дужна да упише дете које има пребивалиште на подручју школе. 

ТЕРИТОРИЈАЛНА ПРИПАДНОСТ ОШ „УЈЕДИЊЕНЕ НАЦИЈЕ“

УЛИЦЕ: АЉЕХИНОВА, АНЕ АХМАТОВЕ, АНТОНА АШКЕРЦА, АРХИМАНДРИТА ГЕРАСИМА ЗЕЛИЋА, БИТОЉСКА, БОРОВА, БРЕЗА, БРЕХТОВА, ВАСИЛИЈА ИВАНОВИЋА, ВЕНЧАЧКА, ВИНОГРАДИ, ВИНОГРАДСКИ ВЕНАЦ, ВЛАДИМИРА ДУЈИЋА, ЕМИЛА ЗОЛЕ, ЖИТОМИСЛИЋКА, ЈАБЛАНИЧКА, ЈАСЕНОВА, КАДИЊАЧКА, КЕДРОВА, КЕСТЕНОВА, КОПАОНИЧКА, КОСМАЈСКА, КОТОРСКА, ЛИПАЛИПАР, ЉУБИЊСКА, ЉУБИЦЕ ИВОШЕВИЋ-ДИМИТРОВ, МОЈКОВАЧКА, ОМОРИКА, ПАРТИЗАНСКЕ ВОДЕ, ПЕТЕФИЈЕВА, ПЛАТАНА, ПРИШТИНСКА, САНЏАЧКА, СЛОБОДАНА АЛИГРУДИЋА, СЛОБОДАНА ПЕРОВИЋА, СОЛУНСКИХ БОРАЦА, СТАНИСЛАВСКОГ, СТОЈАНА МАТИЋА, ЦЕРОВА, ЦЕРСКИ ВЕНАЦ, ЦРВЕНИХ ХРАСТОВА.

ПОТРЕБНА ДОКУМЕНТАЦИЈА ЗА УПИС У ШКОЛУ:


1. Лична карта родитеља или другог законског заступника  уз информацију о јединственом матичном броју детета

 

Приликом уписа, родитељи се могу изјаснити за коришћење услуге продуженог боравка. У продужени боравак се могу уписати ученици првог разреда до попуне два одељења. Предност при упису у боравак имају деца чија су оба родитеља запослена. Упис у продужени боравак вршиће  се по редоследу пријављивања.  Родитељи су дужни да доставе потврде да су запослени. Датум уписа деце у продужени боравак биће накнадно објављен по окончању ванредног стања у Републици Србији.

Родитељи ће се на дан тестирања изјашњавати о изборном предмету – верска настава или грађанско васпитање.

 

Бројач посета

1460627

Календар

No event in the calendar
пон уто сре чет пет суб нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28